De Troubadours - Menu

Home
Over ons
Agenda
Nieuws
Galerij
Archief
Contact

Lid worden

Heeft u een vraag of suggestie, wilt u lid of donateur worden, neem dan contact op via het contact formulier. U kunt ook bellen: Mia Klünnen-de Leeuw, tel. 070-3997280

Lid worden

Je hoeft geen noten te kunnen lezen om lid te worden, al helpt het wel. Bij het instuderen wordt de muziek voorgespeeld en -gezongen door de dirigent en je hebt steun aan je buren in het koor.

Heb je solistische aspiraties? Als je een tijdje meezingt, kun je desgewenst auditie doen bij de dirigent.
Overweeg je lid te worden? Kom dan eerst eens een paar keer kijken en meedoen bij de repetities op maandagavond om de sfeer te proeven. De eerste twee repetities zijn gratis. Zodra je je helemaal thuis voelt zullen we je graag inschrijven als lid.

Kom dus eerst eens kijken! Mail of bel om af te spreken, de gegevens vind je onder de rubriek contact.

Je kunt je ook alleen inschrijven voor een project. Het lidmaatschap is maandelijks opzegbaar per de eerste van de volgende maand.

Repeteren

We repeteren iedere maandagavond van 20.15 tot 22.30 uur, behalve in de zomervakantie en de kerstvakantie.

Plaats:
Gemeentecentrum, Lijtweg 11, Oegstgeest. Route beschrijving
Rond 21.30 uur houden wij pauze onder het genot van een drankje.

Ter voorbereiding van een koorproject vinden kort voor de uitvoeringsdatum extra repetities plaats, waaronder een aantal op zondag. De avond voorafgaande aan de uitvoering is de generale repetitie.

Het kan natuurlijk wel eens gebeuren dat je niet op een repetitie kunt komen, al ben je nog zo trouw. Zou je dat dan even willen laten weten? Hetzij via de secretaris, hetzij via een ander koorlid? Als je tijdens de voorbereidingen van een uitvoering een repetitie moet missen, kun je het beste iemand vragen aantekeningen voor je te maken, zodat je weet wat er op het gebied van zingen gedaan is.

Kosten lidmaatschap

Voor je lidmaatschap krijg je gratis bladmuziek, wekelijkse repetities (behalve in de vakanties) en uitvoeringen en projecten.

- Zingende leden betalen € 22,50/maand
- Niet zingende leden betalen € 3,75/maand

bankrekening nummer: NL96 INGB 0003 947356 (BIC: INGBNL2A) t.n.v. Operettevereniging De Troubadours.

Voor projecten geldt het tarief voor zingende leden. Je kunt je inschrijven tijdens de repetities.